DE WIT BEVEILIGING BV is in 1996 opgericht, nadat Installatiebureau De Wit al  8 jaar volop actief was in de beveiligingsbranche. DE WIT BEVEILIGING is een gecertificeerd Borg Technisch Beveiligingsbedrijf met 5 vaste, goed opgeleide monteurs. Deze medewerkers zijn gediplomeerde beveiligingsmonteurs en beschikken over alle benodigde kennis van camerabewakingssystemen, toegangscontrolesystemen en telefonie.

 

Doordat DE WIT BEVEILIGING onafhankelijk is van DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK kan DE WIT BEVEILIGING de klant optimaal van dienst zijn. Tevens kan DE WIT BEVEILIGING de aanleg van elektrische installaties realiseren, wat vaak niet door beveiligingsbedrijven opgepakt kan worden.

 

Belangrijke begrippen binnen DE WIT:

 

- Aandacht

  Door de kleine organisatie, maar het gelijktijdig onderdeel zijn van een groter geheel krijgt iedereen - zowel u als  klant als de monteurs - alle aandacht. Zo kan DE WIT klantgericht werken

 

- Advies

  Door de kennis binnen DE WIT wordt altijd advies op maat gegeven

 

- Kwaliteit

  Kwaliteit wordt op meerdere punten bewerkstelligd. Alle monteurs van DE WIT zijn goed geschoold en er
  vinden regelmatig bijscholingscursussen en opleidingen plaats. Ook de toegepaste materialen en
  gereedschappen zijn kwaliteitsproducten, afgestemd op hun functie. De offertes van DE WIT zijn duidelijk, met
  goede afspraken.

 

- Samenwerking

  DE WIT BEVEILIGING maakt optimaal gebruik van de kracht van samenwerking. Zo is er een nauwe samenwerking met het zusterbedrijf DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK en met het inspectiebedrijf E-INSPECTIE & BEHEER. Tevens is er nauwe samenwerking met collega-installateurs binnen de High Security Group (HSG).

 

DE WIT BEVEILIGING is door de Kema (Dekra) gecertificeerd voor Borg Technisch Beveiligingsbedrijf.