NIEUWSARCHIEF

Pakketten inbraakbeveiliging

De Wit Beveiliging heeft pakketten voor inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijf. Er is keuze uit een particuierpakket met draadloze componenten of een bedraad zakelijk pakket. Beide pakketten zijn uiteraard flexibel uit te breiden naar behoefte.

KPN stopt met SMS dienst over analoge telefoon lijn

KPN heeft zeer plotseling aangegeven om per 1 juni 2013 te gaan stoppen met de gratis SMS dienst om via de analoge telefoonlijn een SMS bericht te versturen. Dit heeft gevolgen voor alarminstallaties die via SMS doormelding hebben.

De Wit Beveiliging levert en installeert een DNA douche bij een juwelier

SelectaDNA-spray markeert een inbreker of overvaller met synthetisch DNA dat opgenomen is in een kleurloze vloeistof die voor het blote oog vrijwel onzichtbaar is.

DE WIT BEVEILIGING als installateur Red Bull Nederland

Red Bull Nederland kiest voor zijn hoofdkantoor in Amsterdam voor DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK als installateur en voor zijn beveiligingsinstallaties voor DE WIT BEVEILIGING.

Nieuwsbrief

Wijzigingen bij firma DE WIT

Tramontana

Ook de installaties bij Tramontana zijn in 2010 gerealiseerd door De Wit. Tramontana staat als internationaal vrouwenmodemerk al jarenlang aan de basis van de garderobe van elke veelzijdige vrouw.

Zorgeloos zelfstandig blijven wonen

Nederland vergrijst en dit vraagt om adequate oplossingen. Alphatronics voert samen met Visonic en Daza Opticare al vele jaren een uitgebreid productassortiment om het langer zelfstandig wonen mogelijk te maken. Dit loopt uiteen van oplossingen voor de extramurale zorg tot producten ter ondersteuning van de intramurale zorg.

Grimbergen-Noordermeer

De Wit Elektrotechnisch aannemer installeerde de elektrotechnische installaties zoals verlichting, inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole, datanetwerk en schakelsystemen in het nieuwe pand van Grimbergen-Noordermeer te Rijnsburg.

Rederij Parlevliet - Van der Plas BV

Bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Parlevliet en Van der Plas heeft het directe overleg met De Wit Elektrotechnisch Aannemer geleid tot een hoogstandje van inrichtings- en beveiligingstechniek.

Verhees en Van der Plas Notarissen

Bijzondere bedrijven met specifieke technische wensen Een bedrijf dat verhuist heeft vaak een geheel nieuwe en op specifieke behoeften toegespitste elektrotechnische installatie nodig.

Cor Jansen Party Catering BV

De groei van het cateringbedrijf - met 15 vaste medewerkers en de nodige oproepkrachten - maakte uitbreiding noodzakelijk. Op het terrein waar voorheen tuincentrum Moerkerk zat, is nu een gebouw verrezen bestaande uit twee lagen.

Nieuwe tribune Quick Boys

De nieuwe tribune bij de Katwijkse voetbalvereniging Quick Boys zijn klaar.