Zorgeloos zelfstandig blijven wonen

Het Amber Select zorgsysteem van Visonic biedt naast personenalarmering en inactiviteit-bewaking tevens de mogelijkheid om draadloze rook- , koolmonoxide- en gasmelders toe te passen, waarmee de veiligheid in huis verder kan worden vergroot.

 

Het systeem is tevens voorbereid op telemedicine, waardoor in de toekomst meetgegevens van bijvoorbeeld de bloeddruk of suikerspiegel, direct via de Amber Select door kunnen worden gemeld naar de huisarts of ziekenhuis.

 

Daza Opticare ontwikkelt o.a. samen met Alphatronics systemen die draadloos werken. Het is vooral deze draadloze eigenschap, in combinatie met infrarood techniek en specifieke software, die de systemen hun unieke karakter geven. Door slimme elektronische oplossingen te creëren kan het personeel vroegtijdig gewaarschuwd worden bij incidenten van bewoners. Ook zijn oplossingen leverbaar die er voor zorgen dat bewoners/patiënten niet ongemerkt op kunnen staan of een ruimte verlaten. Bij verpleeg- en verzorgingshuizen, wooneenheden en ziekenhuizen zijn al duizenden sensoren geplaatst. Daza Opticare is marktleider in elektronische valpreventie en detectie producten.

 

De Amber systemen zijn al met succes door DE WIT toegepast bij Het Raamwerk te Noordwijkerhout en ’s Heerenloo West Nederland te Noordwijk.


« Terug