DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK BV

Als zusterbedrijven maak je uiteraard van elkaars diensten gebruik. Zo is er een grote mate van samenwerking tussen DE WIT BEVEILIGING en DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK, mede doordat de projectleiders en werkvoorbereider vanuit hetzelfde kantoor werken.
Doordat alle disciplines door specialisatie hun eigen specifieke deskundigheid hebben en de communicatie tussen beide bedrijven heel eenvoudig verloopt is hier zeker sprake van 1 + 1 = 3.

Voip4all
VoIP (Voice over Internet Protocol) wil zeggen dat telefoongesprekken via internet verlopen.

Internettelefonie van Voip4all staat voor betrouwbare telefoonverbindingen van zeer goede kwaliteit, geringe investeringskosten en lage tarieven.

Een greep uit de vele mogelijkheden die Voip4all biedt:

 • Eenvoudig zelf uw telefooncentrale inrichten.
 • Telefoneren daar waar u wilt.
 • Meerdere (bedrijfs)locaties intern met elkaar verbinden.
 • Telewerkers maken deel uit van het bedrijfsnetwerk.
 • Computer Telephone Integration (CTI).
DE WIT BEVEILIGING is dealer van Voip4all en kan uw telefoonkosten verder omlaag brengen door te bellen over internet.

Voip4all kent twee systemen voor internettelefonie:
 • Voip4all centrale (Managed Voice)
 • Eigen centrale (Voice Connect)

Met Managed Voice beschikt u over de meest geavanceerde internettelefooncentrale. Deze Voip4all centrale kunt u eenvoudig zelf inrichten en onderhouden. Elke denkbare optie is mogelijk en de kosten zijn minimaal.

 

Met Managed Voice van Voip4all kunt u bovendien uw bestaande telefonie eenvoudig uitbreiden. Bijvoorbeeld bij uitbreiding door nieuwe vestigingen of bij telewerken. Managed Voice is niet gebonden aan een vaste locatie. Per situatie wijzigt u zelf de mogelijkheden.

 

Met Voice Connect van Voip4all gebruikt u uw eigen telefooncentrale, VoIP centrale of SIP server om te bellen via internet. Voice Connect is eenvoudig te combineren met Managed Voice.

 

Panasonic dealer

DE WIT BEVEILIGING is al jaren dealer van de Panasonic bedrijfstelefooncentrales. Al sinds de privatisering van de telefoonmarkt in 1990, levert en installeert DE WIT al Panasonic telefooncentrales.

DE WIT levert en installeert het KX-NCP 500 communicatie platform.

Netwerk Communicatie Platforms zijn geavanceerde communicatie oplossingen die zijn ontworpen om bedrijven te versterken door gebruik te maken van Unified Communications en de communicatie te stroomlijnen met aanwezigheids verrijkte productiviteits toepassingen.

Bevorder meer effectieve manieren van communicatie met zowel uw medewerkers als met uw klanten – met de NCP platformen kunt u wanneer dan ook toegang tot een hele reeks zakelijke communicatie toepassingen verkrijgen via een hele reeks slimme en gebruiksvriendelijke vaste en draadloze apparaten. NCP platformen bieden mogelijkheden om bedrijven effectief te bereiken, te dienen en uw klanten te behouden.
 

 • SIP IP Netlijn / IP Toestel Ondersteuning
 • Desktop, Netwerk, & Zakelijke Software Integratie
 • Ingebouwde Simplified Voicemail & DISA Functionaliteit
 • Mobiliteits Applicatie die Mobiele Telefoons ondersteund als Buro toestellen
 • Gereduceerde Total Cost of Ownership
 • Gecentraliseerde Management & Upgrades
 

Panasonic certificeert het telefonieplatform van Voip4all

In de periode juni t/m september 2010 heeft Panasonic Systems Networks (Europe) Ltd. het platform van Voip4all getest voor de Panasonic centrales TDE100, TDE200, TDE600, NCP500 en NCP1000.

 

Alle testen zijn voorspoedig verlopen blijkens de eindrapportage van Panasonic Communications Co. Ltd. CNC. Panasonic heeft op 29 september 2010 een certificaat aan Voip4all heeft verstrekt waaruit blijkt dat de genoemde centrales, inclusief de daarop aangesloten faxapparatuur, volledig compatibel zijn met ons platform.

 

Telecom en installatiebedrijven alsmede de dealers van Voip4all die genoemde Panasonic centrales plaatsen kunnen na overleg met ons inzage verkrijgen in de eindrapportage. 
 

Meldkamers

DE WIT BEVEILIGING kan op twee meldkamers beveiligingsinstallaties aansluiten, waarbij DE WIT dan alle inzicht heeft in alarm- en storingsmeldingen, zodat de klant optimaal service geboden kan worden rond en na meldingen.
 

MPL

MPL is een allround dienstverlener in de beveiligingsmarkt en biedt een uitgebreid en compleet pakket: alle soorten beveiligings- en receptiediensten, een moderne BORG gecertificeerde alarmcentrale (PAC 115) en een eigen NIBHV erkende opleidingsgroep, die opleidingen en adviezen verzorgt op het gebied van (brand)veiligheid.
 

MPL:

 • Is onafhankelijk
 • Is snel groeiend, met behoud van kwaliteit
 • Werkt niet vanuit vaste patronen, maar vanuit concepten en oplossingen
 

Securitas Alert Services

Alarmcentrale

In het weekend, ’s nachts en tijdens vakanties wilt u met een gerust hart uw (bedrijfs)pand achterlaten. Daarom heeft u een alarmsysteem. Maar wat gebeurt er als het alarm afgaat? De alarmcentrale van Securitas Alert Services zorgt ervoor dat er snel hulp ter plaatse is bij bijvoorbeeld brand of inbraak. Daarvoor kunt u uw systeem laten aansluiten op onze professionele alarmcentrale. Een veilig gevoel.
 

Voordelen alarmcentrale

 • alarmmeldingen vakkundig afgehandeld;
 • snelle inschakeling hulpdiensten;
 • aansluiting mogelijk voor vrijwel ieder alarmsysteem;
 • moderne alarmcentrale met professionele centralisten;
 • breed scala aan diensten in heel Europa, zoals videoverificatie en -surveillance en bewaking van mobiele objecten.

Zodra een alarmmelding bij onze alarmcentrale binnenkomt verifiëren we de melding. Indien nodig schakelen we direct een surveillance- of hulpdienst in. Onze alarmcentrale is voorzien van de modernste technische systemen en we onderhouden nauwe contacten met producenten van beveiligingsapparatuur. Bovendien zijn onze centralisten allemaal gediplomeerd, vakkundig en getraind. Uw melding komt dus altijd goed terecht. 
 

Hoe werkt de alarmcentrale?

Als onafhankelijke alarmcentrale levert Securitas Alert Services geen alarmsystemen. U kunt dus zelf bepalen door welke installateur u het alarmsysteem laat aansluiten op onze alarmcentrale. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het zoeken naar een gecertificeerde installateur in uw regio. Op deze manier houdt u de kosten zelf in de hand en bewaart u het overzicht.