Henk de Wit en Jos Nulkens

De Wit Beveiliging viert 25-jarig bestaan op nieuwe locatie

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat De Wit Beveiliging als zelfstandige bv werd opgericht. Het bedrijf is voortgekomen uit Elektrotechnisch Installatiebedrijf H. de Wit, opgericht in 1970 door de vader van huidig directie- lid ing. Henk de Wit.

Per 13 mei jongstleden is De Wit Beveiliging verhuisd naar De Scheepmakerstraat op ’t Heen in Katwijk. Een locatie die beter past bij de huidige ontwikkelingen en de te verwachten groei.

Vanuit het moederbedrijf ontstond op de vorige locatie in de loop der jaren ook De Wit Totaal-E-techniek. Sinds 2010 zijn beide ondernemingen (De Wit Beveiliging en De Wit Totaal-E-Techniek) echter als twee zelfstandige bedrijven verder gegaan. Eerder dit jaar al verhuisde De Wit Totaal E-Techniek, waardoor het gedeelde pand aan de Roysloot te groot werd voor het achterblijvende De Wit Beveiliging.

De Wit Beveiliging heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een specialistisch bedrijf voor advies,
ontwerp, installatie en onderhoud van inbraakbe- veiliging, toegangscontrole en intercom-installaties. Net als voor telefoonsystemen, camerasystemen, datanetwerken en andere zwakstroom-techniek. Het bedrijf is actief in een groot deel van Nederland voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. Dat doet zij met een team van ervaren en deskundige elektra-technici. Het bedrijf wordt gerund door algemeen directeur Jos Nulkes en ing. Henk A de Wit, zoon van de grondlegger.

“De ontwikkelingen op het gebied van internet, telefoon- en dataverkeer zijn de afgelopen tien jaar razendsnel gegaan. De vraag naar betrouwbare en snelle internet- verbindingen zal de komende jaren alleen maar groeien. Dat maakt verbetering mogelijk in beeld en geluid. De Wit Beveiliging speelt hier graag op in. Vanaf onze nieuwe locatie in Katwijk zijn wij klaar voor de toekomst”, aldus Jos Nulkes.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar aanleiding van welk onderdeel moeten wij contact met u opnemen?
Heeft u een voorkeur voor een datum en tijd? In het weekend en doordeweeks na 18.00 uur worden onze mails niet bekeken. Wij streven ernaar om binnen 24 uur uw mail te beantwoorden.
Waar kunnen wij u bereiken?
Heeft u nog een toelichting op uw vraag?
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een bevestiging van datum en tijd of met een ander voorstel.