De Wit Beveiliging en Alphatronics

Al bijna 34 jaar werkt De Wit Beveiliging met de inbraakbeveiligings-centrales van Alphatronics.  Alphatronics is een Nederlandse fabrikant van inbraakbeveiligingscentrales. 

In 1988 zochten wij naar een onderscheidende leverancier van inbraakbeveiligings-apparatuur en kwamen wij uit bij Alphatronics. Toen een van de weinige Nederlandse fabricaten op de beveiligingsmarkt. 

Door de kwaliteit zijn er nog steeds installaties uit die begintijd welke nu nog werken. Wij als De Wit Beveiliging mogen ons zeker DE Alphatronics dealer uit de regio noemen. Veel collega installateurs zijn door dit succes en de kwaliteit ook Alphatronics gaan leveren. 

Veel geplaatste installaties waren de CP 416, CP 407, daarna de Alphavision NG lijn en nu de Alphatronics Unii, modern vormgegeven en uiterst geafficheerd.  Naast de inbraakbeveiliging is ook toegangscontrole  met deze installatie mogelijk.  Met de Unii centrale zijn installaties van enkele detectoren tot meer dan 500 detectoren mogelijk. 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar aanleiding van welk onderdeel moeten wij contact met u opnemen?
Heeft u een voorkeur voor een datum en tijd? In het weekend en doordeweeks na 18.00 uur worden onze mails niet bekeken. Wij streven ernaar om binnen 24 uur uw mail te beantwoorden.
Waar kunnen wij u bereiken?
Heeft u nog een toelichting op uw vraag?
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een bevestiging van datum en tijd of met een ander voorstel.