Camerabewakingssystemen

Camerabewakingssystemen

Bij het ontwerpen van camerabewakingssystemen komt meer kijken dan het ophangen van enkele camera’s en deze beelden op te laten nemen op een recorder. Je hebt te maken met de wensen van de gebruiker, maar anderzijds moet de installatie ook voldoen aan de van toepassing zijnde wettelijke kaders en normen.

De Wit Beveiliging heeft een “Projecteringsdeskundige Video Surveillance Systems”, zodat wij u kunnen helpen als u denkt aan een camerabewakingssysteem. 

Dat de techniek op het gebied van camerasystemen is niet meer te vergelijken met die van vroeger. Camerasystemen zijn deze tijd veel intelligenter en gebruiken algoritmes om onderscheid te maken tussen mens en voertuig. Valse alarmen zoals dieren, schaduwen of bomen worden daarmee uitgefilterd. Deze intelligentie  maakt het terugkijken van beelden makkelijker, sneller en betrouwbaarder. Ook hebben de camera’s minder natuurlijk licht nodig om ook kleurenbeeld te geven in nacht. Bestaande camerasystemen kunnen ook makkelijk vervangen worden waarbij het mogelijk is de bestaande infrastructuur te behouden.

Voor veel systemen zijn er “remote apps” waarmee de beelden door de gebruiker overal op de wereld beken kunnen worden. 

Dus ook voor Camerabewakingssystemen is De Wit Beveiliging uw vertrouwde partner. 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar aanleiding van welk onderdeel moeten wij contact met u opnemen?
Heeft u een voorkeur voor een datum en tijd? In het weekend en doordeweeks na 18.00 uur worden onze mails niet bekeken. Wij streven ernaar om binnen 24 uur uw mail te beantwoorden.
Waar kunnen wij u bereiken?
Heeft u nog een toelichting op uw vraag?
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een bevestiging van datum en tijd of met een ander voorstel.